El Brisasol Salou a un partit de les fases a LEB Plata

Final històrica pel Brisasol Salou a la Liga EBA després d’una temporada atípica que ha acabat amb remuntada a la classificació. Tot i la igualtat del grup amb rivals d’alt nivell com Martorell, Esparreguera, Es Castell o Sese, el Salou va ser capaç de ser fins i tot campión del seu subgrup i ha entrat dins els 8 millors equips de la Conferència. 

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

No ho tindrà fàcil el conjunt entrenat per Jesús Muñíz, els grocs s’enfronten al Mollet, l’únic equip imbatut de la conferència i ho faran a més lluny del pavelló municipal de Salou. El viatge a Mollet serà clau en la història del club que podria aconseguir disputar unes finals d’ascens a LEB Plata per primer cop.

Els de la Costa Daurada tenen un gran al·licient i és que seran organitzadors d’una de les fases i, per tant, amfitrions si guanyen l’eliminatòria a partit únic. A més a més, en aquesta fase que compta amb els millors equips d’EBA de tota Espanya, el Salou podria gaudir d’un derbi davant el Valls si tots dos equips guanyen el seu partit del cap de setmana. El duel entre el Mollet i el Brisasol Salou es disputarà aquest diumenge a les 18 de la tarda.

PUBLICITAT