La gent gran recupera l’activitat però manté la por i la soledat

Amb el ritme de vacunació i les millores significatives en nivells de contagi a les residències de gent gran, els avis i àvies han començat a reprendre poc a poc la seva pròpia normalitat.

gent gran solitud
PUBLICITAT

Són molts els centres de dia que han reobert amb limitacions i que ja van oferint algunes activitats, igual que són moltes les residències que ja han deixat enrere unes imatges més pròpies d’hospitals. Però tot i aquesta millora, hi ha conseqüències d’aquesta pandèmia que van més enllà de la salut.

Magda Civit, portaveu de l’associació Amics de la Gent Gran de Tarragona, creu que la sensació de por i sobretot de soledat, no tenen vacuna.

Tot i aquesta percepció, Civit també considera positiu que la crisi sanitària hagi evidenciat la situació de soledat de molta gent gran i espera que això hagi creat consciència ciutadana.

Per altra banda, des de l’associació Amics de la Gent Gran de Tarragona fan una crida a la ciutadania per col·laborar i busquen voluntaris per ajudar a l’entitat, que ara mateix es troba en una situació complicada.

Per contactar i tenir més informació, l’email de contacte és: mcivit@amicsdelagentgran.org

PUBLICITAT