Home #CarrerMajor Acaba Carrer Major, el primer programa de la Xarxa de ràdios locals...

Acaba Carrer Major, el primer programa de la Xarxa de ràdios locals del Camp de Tarragona

Compartir
PUBLICITAT

Carrer Major, un programa que arrancava un dilluns 31 de juliol amb dos objectius, d’una banda fomentar la producció i els continguts de la ràdio local amb un projecte engrescador i de qualitat durant tres hores en directe, i per l’altre acompanyar als oients de les sis ràdios locals participants, de dilluns a divendres de 9h a 12h durant els matins d’estiu fins aquest 8 de setembre, al llarg de sis setmanes carregades de continguts, temes, moments i protagonistes.

Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, La Nova Ràdio, Ona La Torre i Ràdio La Selva han format així la primera xarxa de ràdios locals del Camp de Tarragona. Un equip que ha comptat amb Toni Escoda i Albert Cots als comandaments tècnics i un gran allau de redactors: Marina Pérez, Alba Nebot, Jesús Sarmiento, Arnau CurtoSilvia Petit, Marc Pérez, Joan López, Gerard Gord, Anna Plaza, Josep Sánchez i Toni Mateos, i d’altres també al consell editorial: Albert JansàPepe Ardila, David Fernández, Sònia Ferrer i David Prats, capitanejats a la direcció per Quim Espinosa i amb la presentació d’un servidor Adria Recasens, donant-vos, i amb molt de gust, el bon dia i benvinguda durant gairebé 30 matins. Una trentena de programes, si comptem el pilot,i es que ja setmanes prèvies a l’estrena les reunions de treball, les proves, la preparació i la producció omplien hores a les nostres redaccions i estudis per oferir-vos el programa que avui acomiadem, i que esperem que hagi estat del vostre gust i companyia.

Amb Ràdio Montblanc us hem fet viatjar tot els dilluns a destinacions diverses coneixent dades curioses a les guies de viatges extretes de la biblioteca municipal, i sense un criteri clar més enllà que el del propi Joan López. Amb Altafulla Ràdio us hem donat a conèixer cada dimarts, perfils esportius menys coneguts o que no acostumen a ser notícia però que fan una gran tasca, són la cara B dels Esports que ens ha destacat el Marc Pérez. Grans moments i riures ens han fet tancar els dimecres el programa amb la Frikipedia del Toni Mateos, les seves llistes, criteris i simpatia. Els dijous amb la Nova Ràdio hem pogut conèixer com viu l’estiu diverses persones, oficis i professions de la mà de David Fernández, i els divendres amb Ona La Torre i les recomanacions de Sònia Ferrer us hem omplert l’agenda amb propostes lúdiques i festives per al cap de setmana. L’actualitat i les notícies també han estat presents a cadascun dels programes amb els diversos repassos informatius de Ràdio Ciutat de Tarragona i l’atenció de Marina Pérez, entre d’altres, junt amb les rondes i connexions amb cadascuna de les ciutats i viles, recollint què passa i com es desperta cadascuna d’elles.

es que ens hem despertat i llevat amb vosaltres, els nostres oients, cada matí i us hem acompanyat per informar-vos i entretenir-vos també des de les xarxes socials on hem estat actius. Amb cada programa us hem fet rellepar de gana amb els còctels i les receptes dels tupper’s d’estiu que us hem ensenyat a preparar, us hem donat idees per viatjar a diversos racons de la costa, us hem donat a conèixer diversos elements del seguici festiu del territori, ens hem remuntat a estius passats parant atenció a aquelles cançons que han estat banda sonora de tants moments….

Entorn a 200 veus i convidats han passat pel nostre particular Carrer Major i els micròfons de les nostres emissores. Un carrer característic que ens ha donat nom i espai per poder-vos destacar i portar el dia a dia i l’activitat local del Camp de Tarragona. Moments festius, d’altres seriosos, alguns curiosos i fins i tot d’altres de disparatats.

Esforç, nervis, perfeccionisme i preocupacions van anar donant pas al llarg de les setmanes a la flexibilitat, distensió, riures, improvisació i major complicitat als continguts sense perdre la rigorositat i el treball per oferir un bon producte, un bon programa on tampoc ens han faltat alguns problemes tècnics propis del directe i que hem sabut resoldre amb normalitat i amb recursos, tot gràcies a la coordinació i la previsió del que personalment considero ha estat un gran equip. Per aquest motiu em permeto ara la llicència personal d’agrair a cadascun d’ells la feina, la paciència i la dedicació, el carinyo i el suport durant aquestes setmanes, a tots ells, als ja anteriorment anomenats, sou tots molt grans de veritat!

En especial, i ho entendreu la resta, i no és per fer la pilota, als que han estat més propers, a l’estudi, a la redacció, als companys de cadira a cabina, Toni Escoda amb el so i les seves indicacions per quadrar tot a la perfecció, i també la bona feina i agilitat de reacció de la Marina Pérez i l’Alba Nebot, gràcies! I com no, al director Quim Espinosa per la confiança i determinació en pensar en mi per aquest projecte i posar-me al capdavant, ha estat una gran experiència i un camp d’aprenentatge.

I finalment, i no menys important, a la Xarxa per donar llum verda a aquest, el nostre projecte, el projecte de sis ràdios que volien i han demostrat les seves capacitats per fomentar i produir contingut local. Felictats a tots. I com no, a vosaltres, a la nostra audiència, per la companyia i seguiment, i es que amb Carrer Major, la ràdio no tanca per vacances. Ara tornen les rutines i encarem nou curs per tant Carrer Major acaba, però us convidem al fet que seguiu sintonitzant la vostra ràdio local que us seguirà acompanyant i oferint continguts de qualitat.

En nom de tot l’equip, moltes gràcies, ens seguim escoltant, fins a la propera!

 

________

T’has perdut l’últim programa? Escolta’l separat per hores:

🔊Escolta la 1a hora, de 9h a 10h

🔊Escolta la 2a hora, de 10h a 11h

🔊Escolta la 3a hora, d’11h a 12h

________

PUBLICITAT