#CarnavalRCTGN | Aerodance s’encarna en insectes al Carnaval 2019 després de guanyar la Disfressa d’Or 2018

La comparsa Aerodance, guanyadora de la Disfressa d’Or 2018, ens visita aquesta setmana en que se celebra la gala que compleix 20 anys.

Cristina Folch i Javier Palacios, membres de la directiva de l’entitat, fan balanç sobre la victòria que van obtenir amb la temàtica del Rei d’un bosc hivernal i en canvi 6a posició al Concurs de Comparses. Enguany l’agrupació carnavalera tematitzarà el món dels insectes amb l’objectiu de guanyar a Rua o classificar-se entre els 15 primers ja que a Disfressa d’Or per haver guanyat l’any anterior no poden concursar tot i que sí actuar.

Per altra banda el director artístic de l’esdeveniment, Jordi Vinyoles, ens parla sobre l’evolució de l’acte que arriba als 20 anys i ens avança alguns dels secrets. Cal recordar que un any més podreu seguir en DIRECTE la Disfressa d’Or per Ràdio Ciutat de Tarragona aquest diumenge 24 a les 19.45h amb Adrià Recasens i Silvia Petit.

A més dos dels nostres oients han guanyat entrada doble per assistir a la gala amb el sorteig que hem fet entre tots els guanyadors que hem fet al programa al llarg d’aquests mesos de cobertura prèvia.

No et perdis l’entrevista i comparteix a xarxes socials!

PUBLICITAT