Home Peces informatives L’Ajuntament no haurà de pagar 18 milions d’euros al propietari del Fortí...

L’Ajuntament no haurà de pagar 18 milions d’euros al propietari del Fortí de la Reina

Compartir
PUBLICITAT

alcalde

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a l’Ajuntament de Tarragona en el cas del Fortí de la Reina, i no haurà d’indemnitzar el titular del Fortí en quasi 18 milions d’euros.

Aquesta sentència fa referència a un recurs d’apel·lació interposat pel titular del fortí a una sentència de l’any 2015. En aquest recurs la propietat demanava aquesta indemnització en concepte de lucre cessant i d’indemnitzacions als treballadors.

Cal recordar que el cas del Fortí de la Reina va començar el 1990 i que el 2010 es va procedir a l’enderroc del restaurant. De fet, els costos de l’enderroc són els únics que finalment ha assumit l’Ajuntament, i que van pujar a uns 600.000 euros. El cas judicialment queda tancat, ja que la sentència és ferma i no s’hi pot posar recurs.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha declarat estar molt satisfet per la resolució judicial, però també ha mirat al futur, i ha assegurat que el propietari està fent moviments per tornar a construir-hi un altre restaurant. Un projecte que d’entrada, li fa el pes.

PUBLICITAT