L’Ajuntament no haurà de pagar 18 milions d’euros al propietari del Fortí de la Reina

alcalde

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó a l’Ajuntament de Tarragona en el cas del Fortí de la Reina, i no haurà d’indemnitzar el titular del Fortí en quasi 18 milions d’euros.

Aquesta sentència fa referència a un recurs d’apel·lació interposat pel titular del fortí a una sentència de l’any 2015. En aquest recurs la propietat demanava aquesta indemnització en concepte de lucre cessant i d’indemnitzacions als treballadors.

Cal recordar que el cas del Fortí de la Reina va començar el 1990 i que el 2010 es va procedir a l’enderroc del restaurant. De fet, els costos de l’enderroc són els únics que finalment ha assumit l’Ajuntament, i que van pujar a uns 600.000 euros. El cas judicialment queda tancat, ja que la sentència és ferma i no s’hi pot posar recurs.

L’alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha declarat estar molt satisfet per la resolució judicial, però també ha mirat al futur, i ha assegurat que el propietari està fent moviments per tornar a construir-hi un altre restaurant. Un projecte que d’entrada, li fa el pes.

PUBLICITAT