Alerta a Tarragona per incendi al polígon

Un incendi crema des d’aquesta matinada un magatzem químic de l’empresa MIASA Logística ubicada al polígon Entrevies, als barris de Ponent de Tarragona. Tot i que no hi ha cap persona ferida, els treballadors de les empreses properes s’han hagut de confinar a les instal·lacions.

L’incendi s’ha originat a dos quarts de tres de la matinada i segons Protecció Civil els mesuraments d’aire no han detectat cap presència de productes tòxics en l’ambient i es per això, que els veïns dels barris de Ponent de Tarragona, propers a la zona de l’incendi, no s’han hagut de confinar.

L’incendi ha afectat totalment la nau de grans dimensions i els Bombers han treballat per evitar que el foc es propagués a les naus més properes. Per causes de seguretat les carreteres C-31b, l’autovia de Salou, i la N-340 al seu pas per la zona han quedat tallades en tots dos sentits de la marxa i a les  sis de la matinada s’ha restablert el trànsit.

Fins a 20 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen encara ara per extingir un foc que ha obligat a activar el Pla d’Emergències Químiques, el PLASEQCAT. També s’hi han desplaçat fins el lloc dels fets  3 unitats del SEM, Servei Emergències Mèdiques i diverses dotacions de Mossos i de Guàrdia Urbana de Tarragona.

 

PUBLICITAT