Home Cròniques Alerta a Tarragona per incendi al polígon

Alerta a Tarragona per incendi al polígon

Compartir
PUBLICITAT

Un incendi crema des d’aquesta matinada un magatzem químic de l’empresa MIASA Logística ubicada al polígon Entrevies, als barris de Ponent de Tarragona. Tot i que no hi ha cap persona ferida, els treballadors de les empreses properes s’han hagut de confinar a les instal·lacions.

L’incendi s’ha originat a dos quarts de tres de la matinada i segons Protecció Civil els mesuraments d’aire no han detectat cap presència de productes tòxics en l’ambient i es per això, que els veïns dels barris de Ponent de Tarragona, propers a la zona de l’incendi, no s’han hagut de confinar.

L’incendi ha afectat totalment la nau de grans dimensions i els Bombers han treballat per evitar que el foc es propagués a les naus més properes. Per causes de seguretat les carreteres C-31b, l’autovia de Salou, i la N-340 al seu pas per la zona han quedat tallades en tots dos sentits de la marxa i a les  sis de la matinada s’ha restablert el trànsit.

Fins a 20 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen encara ara per extingir un foc que ha obligat a activar el Pla d’Emergències Químiques, el PLASEQCAT. També s’hi han desplaçat fins el lloc dels fets  3 unitats del SEM, Servei Emergències Mèdiques i diverses dotacions de Mossos i de Guàrdia Urbana de Tarragona.

 

PUBLICITAT