Gallego: ”Alguns jugadors es pensen que ja juguen al Nàstic”

La Pobla de Mafumet cau golejat contra l’Europa per 0 a 4. El filial grana no va concretar les seves situacions de gol i els barcelonins van aprofitar els desgavells defensius dels poblencs.

Alberto Gallego molt decebut deia que no han estat ”preparats per aquest partit” i que van ‘‘infravalorar l’Europa”.

El partit començava ja amb mal peu quan l’Europa s’avançava al minut 6, amb un gol obra de Gabi. Amb una primera part molt disputada, els poblencs desaprofitaven ocasions com un xut de Joel que va acabar desviat de la porteria. Després unes oportunitats de Montero i Pol Prats tampoc van trobar la porteria dels barcelonins i al descans marxaven amb un marcador de 0 a 1. Ja en la segona part, el conjunt blanc van augmentar la diferència amb un gol d’Èric. Gallego davant aquesta situació va fer un triple canvi, però ja va ser massa tard.

Amb una Pobla bolcada a l’atac l’Europa va marcar el tercer gol al minut 75 i finalment a quatre minuts pel final s’arribava al 0-4 definitiu. El pròxim partit els poblencs s’enfronten al Martinenc fora de casa i continuen catorzens a la classificació amb 41 punts.