Home Cròniques Altaveu Ciutadà és la nova aposta de la Fundació Tarragona Smart

Altaveu Ciutadà és la nova aposta de la Fundació Tarragona Smart

Compartir
PUBLICITAT

La Fundació Tarragona Smart ha assolit aquest 2018 el 100% dels objectius que s’havia proposat per 2018. En total s’ha implicat en 24 projectes, 10 més dels previstos i 18 més que el 2017.

Aquest 2018 la incorporació de Reus ha fet ampliar la visió i el pla de treball de la Fundació, que ha passat d’Smart City a Smart Region, projectant-se així a escala de regió. D’entre les accions realitzades al llarg del 2018, Begoña Floria, consellera Tarragonina ha destacat l’smartització de les instal·lacions dels Jocs Mediterranis o la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics.

Pel 2019, la Fundació es marca una trentena d’objectius entre les quals destaca un Altaveu Ciutadà, una plataforma de govern obert que ha de permetre una comunicació bidireccional i transparent amb la ciutadania.

Aquesta eina busca saber que opina el ciutadà sobre diversos temes. D’aquesta manera, l’Altaveu es marca com a objectiu arribar entorn de 250 participants per recollir de forma voluntària i continuada les seves opinions i necessitats sobre temàtiques d’interès tant de la Fundació com dels membres de l’altaveu amb projectes o idees que puguin esdevenir o plantejar-se.

PUBLICITAT