Altaveu Ciutadà és la nova aposta de la Fundació Tarragona Smart

La Fundació Tarragona Smart ha assolit aquest 2018 el 100% dels objectius que s’havia proposat per 2018. En total s’ha implicat en 24 projectes, 10 més dels previstos i 18 més que el 2017.

Aquest 2018 la incorporació de Reus ha fet ampliar la visió i el pla de treball de la Fundació, que ha passat d’Smart City a Smart Region, projectant-se així a escala de regió. D’entre les accions realitzades al llarg del 2018, Begoña Floria, consellera Tarragonina ha destacat l’smartització de les instal·lacions dels Jocs Mediterranis o la instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics.

Pel 2019, la Fundació es marca una trentena d’objectius entre les quals destaca un Altaveu Ciutadà, una plataforma de govern obert que ha de permetre una comunicació bidireccional i transparent amb la ciutadania.

Aquesta eina busca saber que opina el ciutadà sobre diversos temes. D’aquesta manera, l’Altaveu es marca com a objectiu arribar entorn de 250 participants per recollir de forma voluntària i continuada les seves opinions i necessitats sobre temàtiques d’interès tant de la Fundació com dels membres de l’altaveu amb projectes o idees que puguin esdevenir o plantejar-se.

PUBLICITAT