Amb la mira posada en la primera plaça

Partit important aquest cap de setmana pel Club Bàsquet Tarragona que lluitarà a Mataró per seguir escapant-se amb la primera plaça a la mà. L’enfrontament d’aquest diumenge és important per assegurar-se aviat la plaça a la Fase Final, però també per seguir fent passes de gegant cap a la primera plaça de grup que dona accés directe a la Fase d’Ascens a LEB Plata

L’1 de març, els cebetistes visiten Mataró, un equip que va posar molt difícil les coses i que va perdre per 67 a 61 al Serrallo. Serà un matx important pels dos, el Mataró encara lluita per ser-hi a la fase d’ascens, i una derrota el deixaria molt tocat a la taula. Per contra, els tarragonins necessiten guanyar si no volen perdre l’avantatge respecte al segon i tercer classificat i acostar-se una mica més a la classificació directa a la fase d’ascens a LEB Plata. 

Els blaus acumulen 4 victòries de diferència, i tot i que sembla fàcil assegurar-se la plaça a la fase final, els de Berni Álvarez volen assegurar-se un lloc a les fases d’ascens a la tercera categoria del bàsquet estatal.

PUBLICITAT