Arriba el 29è Festival de Danses Tradicionals Ciutat de Tarragona

La plaça de la Font acull aquest dissabte a les 8 del vespre se celebrarà el 29è festival de danses tradicionals de la nostra ciutat que organitza l’Esbart Dansaire de Tarragona. Es tracta d’una trobada de grups de danses populars amb la intenció que el públic pugui veure balls, músiques i costums pròpies d’altres localitats.

En aquesta ocasió acompanyen a l’Esbart Dansaire el grup de Biscaia Ibarra-Kaldu Elkartea fundat el 1966 a la ciutat de Barakaldo. La formació inclou una secció musical que acompanya l’Agrupació per diferents indrets de la geografia espanyola amb una gran varietat d’instruments.

El segon grup convidat és l’Esbart Vila d’Esplugues, fundat el 1985 a Esplugues de Llobregat i és membre de l’Agrupament d’Esbarts Dansaires i de l’Obra del Ballet Popular. El seu objectiu principal és la conservació i difusió de la dansa tradicional i de creació dels Països Catalans.

L’Esbart Dansaire de Tarragona estarà acompanyat per la música en directe de Faktoria Folk i comptarà amb la sonorització de Soart Prat.

PUBLICITAT