Arriba la primera Nit del Pessebre a Tarragona

Aquest dissabte arriba la primera edició de La Nit del Pessebre. És la primera vegada que a tota Espanya i a tot Catalunya se celebra aquest esdeveniment, una iniciativa molt similar a La Nit dels Museus i que servirà per apropar l’art del pessebre a tot tipus de públic. Amb aquesta proposta es permetrà visitar els diversos recintes on s’exposin pessebres i es podrà fer aquest mateix vespre i fins entrada la matinada.

Tarragona no en serà una excepció. Entre les 22h i les 24h de la nit, a la  Cripta de l’Església de Sant Antoni de Pàdua, a la Rambla Nova, s’hi podran veure exposats els diversos diorames elaborats per l’Associació Pessebrista de Tarragona.

Carles Tarragó, membre de la junta de l’Associació tarragonina, i, actualment, president de la Federación Española de Belenistas, ha parlat del gran treball que duen a terme per elaborar aquests diorames i l’alt nivell que es pot observar a Tarragona.

D’altra banda, en aquesta Nit del Pessebre, cada ciutat organitza una activitat solidària paral.lela, perquè tot i que visitar els pessebres serà totalment gratuït es demana cooperació en aquests dies de festes nadalenques. En el cas de Tarragona hi haurà una recollida de joguines i una vetllada poètico-musical.

PUBLICITAT