Avui es podria definir el govern de Tarragona

Aquest dissabte 15 de juny al matí el mandat de l’Ajuntament de Tarragona ha de quedar definit. Avui al vespre, però, ja podríem perfilar l’alcalde d’aquesta legislatura. I és que En Comú Podem ha convocat als seus inscrits en una assemblea interna a la Casa de Mar a les 19:15. Un acte tancat a la premsa que servirà per definir el futur de Tarragona.

Tot està en mans dels comuns, que tenen la clau de l’Ajuntament i durant aquestes setmanes han estat en contacte amb els dos partits que poden governar la ciutat. El PSC necessita el seu suport per revalidar Josep Fèlix Ballesteros com a alcalde per quarta legislatura consecutiva; ERC amb el republicà Pau Ricomà al capdavant , necessiten els comuns per formar “el govern del canvi”. Un govern que implicaria posar-se d’acord, també, amb JxTarragona i la CUP.

Tal com ja apuntaven la setmana passada, la decisió d’ECP es prendrà per mecanismes participatius. Així doncs la convocatòria d’avui comptarà amb els inscrits a les dues marques per tal de votar quina de les dues propostes té més suport, la republicana o la socialista. També es valoraran els resultats i la campanya electoral.

 

PUBLICITAT