Balanç dels 100 dies de govern de Ballesteros

RP 100dies

L’alcalde Josep Félix Ballesteros ha comparegut per valorar els 100 primers dies de mandat al capdavant de l’alcaldia de Tarragona, després de la seva reelecció en les Municipals del passat 24 de Maig.

I ho ha fet argumentant positivament els primers mesos de govern després de les eleccions, basant-se en la transparència, el diàleg i la feina ben feta dels nou regidors que l’acompanyen en aquesta nova etapa i apel·lant a les més de 60 reunions dutes a terme.

Ballesteros ha volgut destacar els reptes immediats que té el seu govern, entre els quals figuren el desenvolupament del POUM, els Jocs del Mediterrani, el pla estratègic de Tarragona 2022 i la voluntat de reimpulsar el concepte de SmartCity.

L’alcalde també ha remarcat que el fet d’haver perdut regidors no ha influït negativament a l’hora de treballar, ja que han estat substituïts per la voluntat la il·lusió i les idees clares del seu nou equip de govern. D’altra banda, sí que ha reconegut que el fet d’haver perdut la majoria els obliga a pactar i a dialogar.

Els Teatres de Tarragona tornaran a acollir a partir del dia 24 d’octubre, una nova temporada, després de l’èxit en la darrera edició de la primavera.

El Teatre Metropol i el Teatre Tarragona acolliran més d’una vintena d’espectacles, en els quals participaran una trentena d’entitats, oferint una programació molt diversa i, sobretot, per a tots els públic.

Una de les actuacions més destacades del programa és Terra Baixa d’Àngel Guimerà, interpretada per Lluís Homar, guardonat per la seva interpretació com a millor actor pels premis Max.

Altres de les principals obres que hi podrem trobar són Pels Péls de Paul Pörtner, Vilafranca de Jordi Casanovas, ‘Olivia y Eugenio’, amb Concha Velasco com a protagonista o ‘Dejad el balcón abierto’ de Federico Garcia Lorca, que obrirà la temporada. Els més menuts també podran gaudir d’actuacions pensades en ells, com el Concert per a Nadons, i també hi podrem trobar actuacions de màgia, opera, dansa o l’homenatge, per exemple, a l’actriu Mercè Anglès.

I l’Espantasogres de Vinyoles El Feriante, que vol projectar un mapping a la façana de la Catedral de Tarragona la nit de Cap d’Any, ja ha assolit els 3.130 punts dels 5.000 totals per ser el guanyador del concurs Artsy de Moviestar. Jordi Vinyoles s’ha mostrat content i ha animat a la gent que segueixi votant perquè el projecte sigui viable i Tarragona tingui la seva pròpia nit de cap d’any.

I avui, la diputació de Tarragona decidirà la moció d’adhesió a l’Associació de Municipis per a la Independència, que han presentat els grups d’ERC i la CUP, amb la preocupació de la decisió final del grup de CIU.

Pel que fa al temps:

Després dels ruixats intensos d’aquesta nit, avui s’esperen més pluges durant el matí, que podrien cedir de cara a la tarda. Les temperatures màximes no superaran els de 21 graus. El temporal també estarà marcat a la mar, amb fortes onades. De cara al cap de setmana, el dissabte es probable que continuïn els ruixats, però de cara a diumenge, s’espera que el temps comenci a millorar.

TEMP MÀXIMA 21 MÍM 13

FOTO: Ajuntament de Tarragona

PUBLICITAT