Ballesteros critica la lentitud de Foment amb l’ample Europeu

TGV

L’alcalde de Tarragona, Josep Felix Ballesteros, ha valorat aquest dimecres la provisionalitat en la via d’ample europeu, ens ho explica Quim Pons.

Aquest dimecres també hem conegut la primera inversió que es realitzarà per finançar la nova piscina que acollirà les proves de natació dels Jocs del Mediterrani.

La negativa de l’Estat per finançar l’equipament, conegut amb el nom de Centre Aquàtic, ha obligat a l’organització dels Jocs ha buscar noves fórmules per trobar el capital necessari per fer aquesta instal·lació.

La primera inversió arribarà dels 2’7M d’euros que la Diputació destinarà a Tarragona com a partida per arranjaments de les infraestructures per als Jocs.

I les obres de la nova zona esportiva Sant Jordi ja s’han iniciat.

La Generalitat, l’Ajuntament, URV, RESA i Vinding són les encarregades d’executar l’acord públic-privat que gestionarà les instal·lacions del complex.

L’ inversió serà d’uns 12 milions d’euros i servirà per a recuperar un espai important per la Universitat i per la ciutat.

La zona esportiva constarà d’uns 9.000 metres quadrats, 3.000 metres quadrats de residència universitària que gestionarà RESA, una zona de 1.800 metres de connexió i 85 llocs d’aparcament.

S’espera que les obres estiguin finalitzades al maig del 2017.

I també us volem explicar que aquest dimecres s’ha presentat la 24ena edició de la Mitja Marató de Tarragona que tindrà lloc aquest pròxim 29 de novembre. En paral·lel, també es celebrarà la tercera edició de la prova de 10 quilòmetres. Entre les dues volen acollir prop de 3.250 corredors.

Ramón Cuadrat, el gerent del patronat municipal d’Esports de Tarragona ha apuntat les novetat en la prova d’aquest any.

I un apunt per acabar, perquè la junta de portaveus que va anunciar Ballesteros per parlar sobre el cas Inipro, és celebrarà aquest divendres, encara amb l’horari per decidir.

Pel que fa al temps:

Després d’un matí de calma i d’un dia assolellat, aquesta tarda continuarà l’estabilitat, amb l’aparició de petits núvols residuals. Les temperatures es mantindran. De cara a aquest dijous, és mantindrà el bon temps.

TEMP. MÀXIMA 21 / MÍN. 14

FOTO: TGN21

PUBLICITAT