Ballesteros: “Estic preparat per tirar endavant grans projectes”

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, ha anunciat que tornarà a presentar-se a les eleccions del maig del 2019. Després d’una executiva que ha realitzat el PSC de Tarragona ha assegurat que se sent “fort, il·lusionat i amb moltes ganes de continuar”.

L’alcalde que acabarà la seva tercera legislatura aquest 2019 ha explicat que considera que per part dels altres partits polítics no hi ha projecte. I que això suposa que no es puguin confrontar dos projectes i debatre, cosa que “Tarragona no es pot permetre”.

Ballesteros ha assegurat que està més preparat que mai per afrontar reptes i dificultats i ja ha avançat que té preparats grans projectes per a la ciutat. Un d’ells, segons ha afirmat, és que Tarragona sigui la primera ciutat espanyola, i una de les poques europees, que tingui el transport públic gratuït. Cosa que ha considerat que és fer política d’esquerres i progressista.
D’altra banda també ha anunciat que es faran primàries així com marca el partit i no ha volgut avançar noms de les persones que l’acompanyaran a les pròximes eleccions.
Pel que fa als xiulets que ha rebut durant les festes de Sta Tecla ha assegurat que ha quedat demostrar que si no s’organitzen, no passen.

Finalment Ballesteros ha assegurat que està encantat amb les persones amb les quals ha treballat aquesta legislatura. A més cal remarcar que ha sortit amb un llaç a la solapa de la jaqueta amb la bandera de Tarragona i quan se li ha preguntat ha assegurat que era això, un llaç amb la bandera de Tarragona.

PUBLICITAT