Bartolo: “No he rebut cap ultimàtum, però això és futbol”

PUBLICITAT

Un dels grans de la Segona Divisió B, arribat de Segona, amb un dels majors pressupostos de la categoria i amb l’objectiu de recuperar el seu lloc al futbol professional. Una realitat que descriu l’actual Nàstic de Tarragona. En zona de descens, 11 punts de 33 possibles i tan sols 2 victòries en 11 jornades. Malauradament, aquesta n’és una altra i explica encara millor la situació que estan vivint els granes.

Aquest diumenge el Nàstic visita al Badalona, el cuer del grup 3, i ho fa amb la necessitat absoluta de sumar-hi els tres punts. Malgrat la sensació de confiança que es transmet des de la junta cap a la figura del tècnic Xavi Bartolo, un mal resultat i una mala imatge aquest cap de setmana podria provocar un gir radical. El mateix Bartolo assegura que no ha rebut cap ultimàtum, però té clar que això és futbol i en dinàmiques així aquest tipus de decisions poden arribar en qualsevol moment.

Pel que fa a jugadors, Bartolo recuperarà en principi al davanter Pedro Martín després de superar pràcticament al complet les seves molèsties. D’altra banda, Javi Márquez, Gerard Oliva i Pol Prats seguiran sent baixa. El partit serà diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal de Badalona. 

PUBLICITAT