Bronze per Laurine Elisa al Campionat d’Espanya Sots-18

Pluja de medalles en la segona jornada del campionat d’Espanya d’Atletisme sots-18 a Tarragona. Els equips catalans han sumat en la jornada de diumenge 4 ors, 7 argents i 3 bronzes. A més a més, dos clubs han estat entre els 10 millors del campionat. Entre ells el Muntanyenc Sant Cugat que ha sumat l’or de Clara Fernandez en salt de perxa i dos argents, el de Victor Velasco en Salt de Llargada i el de Jose González als 800 metres. 

Dos ors més s’han emportat els germans Blasi de l’Universitari. Victor ho ha fet als 1500 metres i Paula als 800. El mateix club ha sumat un argent als 400 metres gràcies a Roger Pons. Entre les medalles de la jornada d’avui cal destacar també l’or de Tayb David Loum al decathlon i el bronze de Laurine Elisa del club d’atletisme Tarragona, l’amfitrió del campionat. 

En total, els atletes catalans han sumat 7 medalles d’or, 7 d’argent i 5 de bronze aquest cap de setmana de campionat sots-18. A més a més, el Muntanyenc Sant Cugat ha sigut sisè a la classificació final d’equips, l’Universitari desè i el Lleida dotzè. 

PUBLICITAT