Cap de setmana de reivindicacions a les places tarragonines

Tarragona ha viscut un cap de setmana de reivindicacions amb la concentració de la Marea Pensionista a la plaça Corsini de Tarragona, on 2.500 persones van manifestar-se per reclamar unes pensions dignes. A la tarda la plaça de la Font va acollir una concentració de celebració de la sentència del Tribunal Europeu dels Drets Humans, on s’afirma que la crema d’imatges de Felip VI no es considera incitació a l’odi. Una cinquantena de persones es van reunir per commemorar la decisió.

Foto: 324.cat

Escolta-ho aquí

Escolta-ho aquí

Adolf Quetcuti, pregoner de la Setmana Santa de Tarragona 2018

Aquest diumenge el saló de plens de l’Ajuntament de Tarragona acollirà el pregó de Setmana Santa Tarragona 2018. El pregó serà pronunciat per Adolf Quetcuti Carceller, president de la Confraria de Sant Magí Martir de Tarragona.

700 persones participen a la plantada al riu Francolí

Tarragona ha celebrat la setena plantada popular al riu Francolí, on s’hi ha plantat més de 1.400 arbres. Enguany, s’ha fet al marge dret que és el que estava més degradat. Com a novetat, a banda de plantar arbres, els més de 700 participants també han fet tasques de manteniment a les zones de les plantades anteriors.

Escolta-ho aquí

El Nàstic disputa el partit més important de l’any

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest diumenge al Córdoba en un partit important per la salvació. Els de Nano Rivas juguen contra un rival directe, a casa, i amb tot un seguit de resultats que afavoreixen els interessos dels tarragonins.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT