Concerts de Carlos Sadness i Suu pels 10 anys del Minipop

El festival Minipop de Tarragona podrà bufar les espelmes del seu desè Aniversari el dijous 20 d’agost i complir un desig que fins ara semblava impossible: Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart presentant els seus nous discs per celebrar els 10 anys de festival i tornar a gaudir de la música en directe després de mesos de confinament.

Només hi hauran 500 entrades disponibles pel concert que es posaran a la venda a partir de del divendres 10 de juliol a les 12 del migdia a través web Entradium per un preu de 15 euros.

El concert se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament. Per això, l’esdeveniment és amb seient i les persones assistents hauran de portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte.

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 20 hores, una hora i quart abans del primer concert, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada. A les 21:15 aproximadament començarà l’actuació de Suu i a les 22:30 la de Carlos Sadness. A més d’aquests dos concerts, el festival també comptarà amb dj Poppy (Laia Marin) que proposarà un viatge musical per les diferents edicions del Minipop.

Des de l’organització recorden que els abonaments no retornats de l’edició ajornada seran vàlids pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021.

PUBLICITAT