Carnaval 2020 arriba a Tarragona amb major inversió econòmica

Tarragona es torna a omplir de disbauxa del 15 al 25 de febrer amb el Carnaval 2020 que enguany arriba amb increment del 33% en el pressupost, major aposta pel carnaval infantil i la recuperació del Teatre Tarragona per acollir l’arribada dels reis del carnaval a més d’apostar pel Mercat de Torreforta.

D’aquesta manera la ciutat tornarà a gaudir d’un programa amb més de 70 actes per a tots els públics i encapçalat pel concert de Miki Núñez el dia 14 de febrer a la Tàrraco Arena Plaça i del que ja estan exhaurides les entrades.

[No et perdis íntegrament la roda de premsa de presentació]

Les comparses guanyadores de la passada edició Sinhus Sport i Som i Serem Urban Style s’encarregaran de portar el regnat del Rei Carnestoltes i la Reina Concubina amb Edgar Ordóñez i Bianca Garcia. L’alcalde Pau Ricomà, s’estrena enguany com a conseller de festes i ha destacat la implicació dels comparses i l’increment pressupostari per recolzar-los.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per Lluís Jiménez qui ha posat com a protagonistes les escultures de la Font del Centenari fent-les participatives de la festa. Entre altres novetats el canvi d’itinerari en les rues on participen una trentena de comparses i els 35 anys de Colla La Bóta a més d’actes tradicionals com la Disfressa d’Or, la Baixada del Pajaritu, el Certamen Drag Queens, la Farra dels Ninots, el Judici i crema del carnestoltes sense faltar la vessant gastronòmica.

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona aposta per la cobertura Carnaval i a més dels programes dels dijous i divendres tornarà a retransmetre la Gala Disfressa d’Or el 16 de febrer i el Veredicte del Concurs de Comparses la nit de 25.

PUBLICITAT