#CarnavalRCTGN | Baixada Pajaritu, Xarronada i Marcos San José al Carnaval2019

Aquesta setmana Cobertura #CarnavalRCTGN ha dedicat espai a altres propostes que ens esperen aquest Carnaval 2019 de Tarragona com el concert de Marcos San José, la popular Baixada del Pajaritu i la Xarronada.

Música, sàtira i gastronomia aquesta setmana al nostre programa amb diversos protagonistes. Marcos San José, artista local, ens parla del seu concert del dia 28 de febrer a les 21.30h al Teatre Tarragona; Jordi Alasà de Colla Jove, organitzadors de la Baixada del Pajaritu, sobre l’esbojarrat acte de baixada de trastos del 2 de març a les 11h a baixada de la Peixateria; i Santi Fortuny, del Casal Sageta de Foc, organitzadors de la Xarronada Popular, els orígens i recepta del xarró que podrem degustar el 23 de febrer a les 14.30h al carrer Enrajolat.

Val a dir que ens hauria agradat comptar en aquest programa amb les dues colles satíriques a qui enguany voliem donar també protagonisme.

D’altra banda hem tingut l’últim concurs per optar a guanyar entrades per la Disfressa d’Or. La propera setmana farem el sorteig entre tots els guanyadors. El programa ha acabat amb l’actuació de Marcos San José als nostres estudis amb el seu single ‘Loca’.

No us ho perdeu i compartiu a xarxes socials!

PUBLICITAT