Carrer Major al Museu de la Ràdio en el Dia Mundial de la Ràdio

El magazín ‘Carrer Major’ de les ràdios locals del Camp de Tarragona i la Xarxa Audiovisual Local surt de l’estudi aquest dijous 13 de febrer coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio.

Les vuit emissores que el fan possible (Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, LANOVA Ràdio, Ràdio la Selva, Ona la Torre, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i BXC Ràdio) tenen preparades tres hores de ràdio en directe des de diversos punts de la geografia tarragonina.

El programa serà conduït des del Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà. Instal·lat al Centre Cívic La Roca Foradada del Roc de Sant Gaietà, la col·lecció mostra més de 550 aparells radiofònics de diferents estils i èpoques, des de finals del segle XIX i fins a l’actualitat. El programa pretén, des d’aquest punt del Baix Gaià, fer un recorregut per la història del mitjà precisament quan se’n commemora el seu Dia Mundial.

Paral·lelament, però, i com tot un clàssic de cada edició, de 16h a 19h la popular furgoneta del programa voltarà per la xarxa viària del Camp de Tarragona per establir diverses connexions amb totes les emissores que hi participen. I en aquest cas els redactors i periodistes tampoc seran a l’estudi, sinó que sortiran a conèixer i a explicar històries properes i personals de l’audiència que cada tarda sintonitza la seva emissora de proximitat.

PUBLICITAT