Celebrada una nova edició del ‘Posa’t la Gorra’ plena de solidaritat

Celebrada una nova edició de la festa Posa’t la Gorra lligada a la campanya de sensibilització amb el càncer infantil promoguda i organitzada anualment per  l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Enguany arriba la 17a campanya i la festa s’ha dut a terme al llarg del matí d’aquest dissabte a Portaventura World.

La iniciativa busca donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons que van destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altra mantenint la Casa dels Xuklis (una casa d’acollida per les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre el tractament als hospitals de referència).

Miguel Javaloy, delegat d’AFANOC a Tarragona, ha assegurat que, a partir d’aquesta campanya, la societat està cada vegada més implicada en la causa. El mateix Javaloy ha assegurat que la mitjana d’assistents a aquestes festes sol ser d’uns 8.000 participants i la recaptació ronda els 60.000 euros.

PUBLICITAT