Cinc de cinc

Cinc de cinc. Ple absolut de victòries pel CBT que ha aconseguit de nou un altre triomf de mèrit davant el Palma Air Europa per 98 a 76. Aquest ple es converteix en el millor inici des que Berni Álvarez es va fer càrrec de l’equip tarragoní. El nom propi i el jugador del partit sens dubte, ha sigut el capità David Fernández que ha aconseguit 11 triples de 17 possibles, un rècord que iguala a l’aconseguit la temporada passada per Adrià Duch.

Una nova victòria al Serrallo que ha començat amb força ventatge pels blaus fins arribar a 14 a vuit al marcador amb un bon inici de Jaume Zanca i Jordi Barberà. Sobre la botzina del primer temps, Pape Mbaye aconseguia un triple que posava 22 a 11 el marcador. En el segon quart, el Palma ha escurçat diferències i ha sortit molt millor fins arribar només a quatre punts de diferència. Però després l’aparició clau de David Fernández ja posava el marcador amb una diferència de set punts al descans per 47 a 40. A la represa tot ha seguit la mateixa tònica que en l’inici de partit amb un gran Zanca a la zona d’interior i un equip concentrat. Els de Berni Álvarez es trobaven còmodes a la pista i el tercer temps ha estat decisiu en el tomb que ha donat el partit amb 15 punts de ventatge per 75 a 60.

El darrer temps marcat per les possesisons llargues del conjunt del Serrallo i un Palma que es trobava a la desesperada però finalment, els tarragonins han solventat la feina per un marcador final de 98 a 76.