Cinc medalles catalanes al Campionat Sots-18 d’Atletisme

Primer dia del Campionat d’Espanya Sots-18 a la ciutat de Tarragona. La competició de nivell estatal que s’està disputant a l’Estadi d’Atletisme Natalia Rodríguez ha deixat 3 medalles d’or pels atletes catalans y dues de bronze.

El club d’Atletisme de Lleida es troba a la part alta de la classificació del campionat. Ara mateix són setens amb dues medalles, les de Pablo Oliver, campió en el llançament de martell i el bronze en llançament de pes d’Alexia Barroso. 

Les altres dos medalles d’or d’equips catalans han estat per Víctor León del Granollers en salt de perxa i per Àlex Gonzàlez, de l’Igualada amb javelina, tots dos clubs es troben en la posició 17 del rànquing d’equips. És tretzè ara mateix el Muntanyenc Sant Cugat que ha aconseguit una medalla de bronze amb el triple salt de Marc Sala. Altres equips catalans com el Montsià, el Palafrugell o l’amfitrió, el Club d’Atletisme de Tarragona, han sumat punts en aquesta primera jornada tot i que es troben ara mateix lluny de la primera posició de l’equip que encapçala la taula, el GoFit Athletics de la Comunitat Madrilenya. 

La primera jornada del campionat d’Espanya sots-18 ha acabat amb el primer rècord de la competició, ha estat per Jimena Blanco del Colegio Base de Madrid en els 2.000 metres obstacles.

PUBLICITAT