Ciutadans és la força més votada a Tarragona, amb diferència

Tarragona va marxar a dormir el 21D de color taronja. La victòria de Ciutadans a la ciutat és innegable. El partit de Matías Alonso va treure quasi del doble de vots que el segon, amb 25.504. L’alegria quan es van coneixer els resultats a l’hotel de la Imperial Tarraco, on realitzaven el seguiment, va ser innegable. Alonso parlava així davant dels seus companys de partit.
Esquerra republicana va quedar en segon lloc amb només el 18% dels bots, seguit de JxCAT, amb un 15,11%. Entre els dos no sumen el percentatge de vots que ha aconseguit ciutadans a la Ciutat, un 34,95%.
La CUP s’ha emportat un cop important, i ha perdut 2.000 vots respecte les eleccions del 2015. La notícia que més ha commogut la ciutat, però, és que un canvi última hora va deixar el PP sense cadira tarragonina al Parlament. De fet, els populars van estar superat per en Comú Podem. Sentim a la Cap de llista, Yolanda López.
Ara falta, a nivell català, conèixer quins pactes es realitzaran entre partits, ja que cap formació va treure prous escons per formar govern en solitari.

PUBLICITAT