Club Tennis Tarragona i RCTGN units amb el 1r Mundial Tennis Juvenil

PUBLICITAT

El Club Tennis Tarragona acull aquesta setmana la I edició de la Red Cup, el I Torneig Internacional de tennis Juvenil Ciutat de Tarragona, que finalitzarà aquest diumenge 7 d’abril amb les finals femenina i masculina del torneig, amb cobertura en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona, patrocinador oficial.

A partir de les 10:30h, l’emissora retransmetrà les dues finals en streaming a través de la seva plana Facebook i simultàniament es podrà escoltar a través del web de Ràdio Ciutat de Tarragona (rctgn.cat).

El desplegament comptarà amb 5 càmeres i un equip de transmissió que s’encarregarà de la producció de la cobertura. Amb Adrià Tella a la locució i Toni Escoda al control tècnic, la realització anirà a càrrec de Toni Garcia que comptarà també amb el suport d’un grup d’alumnes de l’Institut Pere Martell de Tarragona.

Primer cop a la història

Per primera vegada a la història la ciutat es converteix en seu d’una prova del Circuit Mundial de Tennis Juvenil. Les instal·lacions del Club Tennis Tarragona acullen des del dia 2 d’abril i fins al 7 aquest torneig Red Cup de categoria juvenil que compta amb joves i prometedors jugadors de més de 35 nacionalitats diferents.

Aquest dimarts va donar-se el tret de sortida amb les primeres rondes tant individuals com de dobles. El dia 4 es disputen els quarts de finals de dobles i els vuitens d’individuals; el dia 5 els quarts d’individuals i les semis de dobles; el dissabte 6 les semifinals d’individuals i les finals de dobles; i el diumenge 7 tindran lloc les dues finals: la femenina que començarà a les 10:30h i la masculina es disputarà a continuació. Finalment, i per cloure definitivament el torneig, a partir de les 13:30h se celebrarà la cerimònia d’entrega de premis.

D’aquesta manera, el Club Tennis Tarragona i Ràdio Ciutat de Tarragona s’uneixen per viure i oferir un dels esdeveniments esportius més destacats de la temporada al territori, i amb el qual tant el club com la ciutat assoleixen una plaça permanent dins del circuit mundial de tennis, amb l’objectiu de fixar l’esdeveniment al calendari esportiu.

PUBLICITAT