Cobertura Carnaval arranca el 16 de gener a RCTGN

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a apostar un any més pel carnaval tarragoní i les comparses. A partir del 16 de gener Adrià Recasens es posa novament al capdavant de ‘Cobertura Carnaval’, l’espai setmanal sobre una de les festivitats més destacades de la ciutat i que més gent mou i involucra, el Carnaval de Tarragona, i els seus protagonistes.

A més, en aquesta edició l’espai arribarà per partida doble amb dos programes setmanals els dijous i els dissabtes fins a la celebració del Carnaval, i novament apostant pel format multiplataforma, de manera que a més d’escoltar-se es podrà veure en vídeo tant a la web com a les xarxes socials.

D’altra banda, un any més l’equip tornarà a oferir en directe la retransmissió de la Disfressa d’Or 2020 el 16 de febrer des de la Tàrraco Arena Plaça, i el Veredicte del Concurs de Comparses, dimarts 25 de febrer des de la Plaça de la Font.

L’espai comptarà amb la visita dels Reis del Carnaval 2020, els guanyadors del passat Carnaval i la Disfressa d’Or, a més d’una desena de primers classificats, entre altres. Una vegada més, els oients podran tornar a participar amb el concurs de caixes per entrar al sorteig d’entrades per gaudir en persona la gala de la Disfressa d’Or i també per guanyar la nova tassa del programa. Només cal enviar un whatsapp al 622 39 67 00 indicant que es vol participar al concurs de Carnaval. Finalment els oients podran tornar a votar a l’enquesta per la seva comparsa preferida la darrera setmana de Carnaval.

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona, la ràdio carnavalera de la ciutat!

PUBLICITAT