Comença el curs escolar amb més alumnes, i més barracons

Aquest dimecres 12 de setembre, el dia després de la Diada de Catalunya, ha començat el nou curs escolar, corresponent al 2018 – 2019, amb al voltant de gairebé mil alumnes nous de secundària, tot al contrari dels col·legis, que han perdut quasi un miler de xiquets i xiquetes.

Uns 82.000 alumnes de les etapes d’infantil, primària i secundària ja han arrencat el nou curs escolar al Camp de Tarragona, juntament amb els centres Universitaris de la URV, mentre que els 7.700 matriculats al batxillerat i els 11.600 de cicles formatius no tornaran a les aules fins divendres.

L’inici del curs lectiu ve marcat per l’augment de 1.070 estudiants matriculats a la secundària, mentre que disminueix, també en un miler, la matrícula a infantil i primària.

La demarcació té uns 300 centres educatius, dels quals onze estan totalment ubicats en mòduls prefabricats. Enguany no se n’estrenarà cap de nou, tot i que hi ha en marxa diversos projectes pendents.

A l’Institut Martí i Franquès de Tarragona, per exemple, s’hi han instal·lat diversos barracons, ja que enguany absorbeix vuit línies de primer d’ESO, dues més del que està establert a Catalunya.

El curs comença amb un total de 151 barracons al Camp de Tarragona, un més respecte el curs passat. D’aquests, 117 són en centres educatius de primària i 33 en instituts.

PUBLICITAT