Comença la selectivitat amb gairebé 600 alumnes

Un total de 578 alumnes de les comarques de Tarragona tenen una segona oportunitat de realitzar les Proves d’Accés a La Universitat, les PAU. A partir d’aquest dimarts comencen els exàmens per tots els alumnes que provenen de batxillerat i cicles formatius. Des de primera hora del matí ja s’han pogut veure joves fent un repàs d’últim minut als apunts, per preparar-se els exàmens de la part general i de l’específica, la que puntua extra segons la carrera universitària que es prefereixi.
També hi ha els que s’examinen només de la fase específica, per tal de pujar la nota mitjana que van obtenir a la selectivitat de començaments d’estiu o per recuperar alguna assignatura suspesa.
El bar de la universitat no ha deixat de veure passar cafès a mans d’estudiants nerviosos, però il·lusionats amb el seu futur acadèmic. Intercanviant papers, consells i coneixements, es preparen per una setmana intensa d’exàmens. Avui hi ha les proves de llengua i literatura castellana i catalana, i d’altres d’específiques, com Química o economia. Demà s’examinaran d’Història, filosofia i llengua estrangera.

PUBLICITAT