Començar de zero contra Movistar Estudiantes

El Club Bàsquet Tarragona perd el seu primer partit del playoff d’ascens a la LEB Plata contra el Megacalzado Ardoi per 62 a 71. Tot i que els homes de Berni Álvarez han iniciat el joc molt més potents amb tres triples de Adrià Duch i Pape Mbaye era al minut 3 quan l’Ardoi ha començat a reaccionar i ja ha estat imparable.

Tot i les rotacions i sortir amb tota la plantilla no han pogut parar els atacs dels navarresos i els errors d’encert al tir exterior i als rebots han marcat el rumb del partit. L’Ardoi ha aprofitat el mal joc dels blaus per posar-se per davant al marcador amb una diferència al primer quart de cinc punts.

Tot i el resultat negatiu del primer matx Berni Álvarez ha transmès positivitat a l’equip i assegura que no hi ha res perdut i que la fase és molt llarga. El tècnic blau es va reunir després del partit amb els capitans Ferran Torres i David Fernández.

El president del CBT, Jacint Rodríguez, també ha viatjat fins Algeciras per gaudir dels partits del play off. Tot i la derrota contra l’Ardoi, explica que si l’quip juga com ho ha fet tota la temporada, serà capaç de remontar i avui guanyar al Movistar Estudiantes.

Serà a dos quarts de 6 de la tarda al pavelló Juan Carlos Mateo d’Algeciras quan el CBT es vegi les cares amb els madrilenys. Abans però, l’equip de Berni Álvarez ha programat un nou entrenament  per preparar el duel.

El partit el podeu escoltar íntegrament a Ràdio Ciutat de Tarragona amb l’equip desplaçat fins a Algeciras i format per Eric Rosique i Sílvia Petit.