Comencen les tasques de neteja de platges pel temporal “Glòria”

L’Ajuntament de Tarragona comença la tasca de neteja de les platges arran de l’afectació del temporal que ha patit tot el territori aquesta mateixa setmana. Les platges tarragonines han quedat afectades per acumulació de restes vegetals així com de residus sòlids. Els mateixos Jordi Fortuny, conseller d’Economia i Neteja i Xavi Puig, conseller de territori i medi ambient, han començat aquestes tasques per la platja llarga de Tarragona juntament amb els equips de neteja de la ciutat com com entitats ecologistes “Salvem la Platja Llarga”, “Greenpeace” i “Gata”

Les platges acumulen restes vegetals a tot el litoral, així com altres residus sòlids que el mar s’ha emportat com tubs de plàstic o ampolles. 

Després de constituir un equip tècnic que avalua el pla de recuperació de platges s’ha procedit a la retirada dels imperfectes que constava la platja Durant el recorregut pel litoral tarragoní, els consellers de l’Equip de Govern també han constatat nombrosos desperfectes d’elements trencats o malmesos i a causa de la gran força de l’aigua i la seva àmplia penetració a la part del litoral terrestre. 

En aquest sentit, s’han perdut un gran nombre de passarel·les i papereres de platja, desaparegudes pels efectes del temporal.

PUBLICITAT