Comencen les obres de la nova Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia

Ja han començat les obres de la nova Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia, al Campus Catalunya. Així, el primer pas és el moviment de terres, que permetrà edificar un nou edifici de set plantes que acollirà més de 2.000 alumnes anualment. Es calcula que com a màxim en tres anys estigui finalitzat.

 

Augmenta la inversió de la Generalitat en Comerç

Les comarques Tarragonines, al llarg de 2017 han rebut 520.000 euros més d’ajuts en comerç per part de la Generalitat. Això suposa un increment del 5,4% respete l’any anterior. El gruix d’aquestes subvencions es va destinar sobretot en augmentar la competitivitat, quasi 250.000 euros; i en afavorir la continuitat dels locals i el relleu generacional, quasi 140.000 euros.

 

Comencen les obres de remodelació de la piscina de CampClar

Aquest dimecres s’inaugura la remodelació de la piscina municipal de Campclar, que haurà d’acollir les competicions de natació dels Jocs Mediterranis. La piscina s’inclou dins del complex esportiu de l’anella mediterrània, que compta amb el Palau d’Esports Sant Jordi i la pista d’Atletisme. En total, les obres han tingut un cost d’1.165.928€.

 

Neix l’acceleredora “Camp Tgn Up”

Neix l’acceleradora “Camp Tgn Up”, un projecte per impulsar deu empreses emergents del Camp de Tarragona durant un període de 8 mesos. Durant aquest període les empreses rebran acompanyament i formació d’altres iniciatives del territori d’èxit que, a través de la seva experiència, les ajudaran a superar els principals obsacles que es troba l’emprenedor quan inicia un projecte empresarial. Joan Josep Malràs, diputat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria. Explica els objectius del projecte.

Escolta-ho

 

La Budallera, l’anàlisi del Nàstic

La Budallera és l’espai on analitzem, puntuem i jutgem el partits del Nàstic i l’actuació dels jugadors i de l’entrenador. En aquesta ocasió ens centrem en la desena derrota al Nou Estadi després de perdre per 0 a 2 contra un rival directe com el Córdoba. Ja el podeu escoltar a la nostra web RCTGN.cat

PUBLICITAT