#CarnavalRCTGN | La Ballaruga es tematitzarà de Vídua Negra al Carnaval 2019 de Tarragona

PUBLICITAT

Aquesta setmana visita Cobertura #CarnavalRCTGN la Comparsa La Ballaruga. Tot i que a la passada edició carnavalera va arriscar-se amb una temàtica clàssica com l’egipcia, va escalar posicions obtenint la 3a del concurs de comparses amb 882 punts i 2a a la Disfressa d’Or amb la seva temàtica del Regnat de Cleopatra.

Hi hem parlat i fet balanç amb la seva responsable Úrsula Marín junt a dues membres més, l’Elena Carro i l’Anaís Sáez, qui també s’han pronunciat sobre la comparsa que els hi va agafar la davantera i guanyar la Disfressa d’Or 2018, Aerodance, i les guanyadores del carnaval Nou Ritme i Cromàtic Fusion.

Hem volgut conèixer d’altra banda el fet de coincidir en temàtica amb la comparsa Torres Jordi i com encaren la propera edició. En aquest sentit, La Ballaruga ens ha desvetllat un any més la seva propera aposta, que en aquesta ocasió serà tematitzar la Vídua Negra.

Durant el programa hem estrenat concurs per entrar en sorteig i guanyar dues entrades per la Disfressa d’Or que aquest 2019 tindrà lloc diumenge 24 de febrer a les 20h a la TAP. Per participar cal enviar missatge whatsapp amb #CarnavalRCTGN + el teu nom, cognom i telèfon al 637 26 76 91. 

No us perdeu l’entrevista i compartiu-la a xarxes!

 

PUBLICITAT