#CarnavalRCTGN | ‘Som i Serem’ lamenta tornar a coincidir en temàtica aquest Carnaval 2019

La Comparsa ‘Som i serem & Urban Style’, que a la passada edició va obtenir 5a posició del concurs de comparses amb 862 punts i mateixa posició i 462 punts a Disfressa d’Or amb la temàtica Sombres marines, ha visitat aquesta setmana el programa ‘Cobertura #CarnavalRCTGN’.

comparsa som i serem

Laura Pérez, responsable de comparsa i disseny; Mireia Samper, responsable de comparsa i coreògrafa, junt a dues membres més, Bianca García i Marina Bardou han fet balanç d’una edició en que van coincidir amb temàtica marina amb la Comparsa Amics de la Part Alta.

També ens han desvetllat que enguany apostaran per tematitzar una tribu africana a la vegada que han confessat lamentar que coincidiran novament amb una altra comparsa, de nova creació, tot i que enguany la comissió havia proposat en reunió donar-se a conèixer les eleccions de forma interna per evitar-ho.

D’altra banda, una setmana més, hem dut a terme el concurs amb que podeu guanyar dues entrades per a la Disfressa d’Or enviant whatsapp amb nom, cognom i telèfon al 637 26 76 91.

No us perdeu l’entrevista i compartiu-la a xarxes socials!

PUBLICITAT