Compte enrere

PUBLICITAT

Resten menys de 24 hores perquè es posi en marxa el Nàstic de Tarragona 2019/2020. Aquest dilluns la plantilla es posarà a les ordres de Xavi Bartolo i arrencarà la pretemporada grana, que s’allargarà fins al 25 d’agost quan es disputi el primer partit oficial a la Segona Divisió B.

A partir de les 8h del matí els jugadors passaran les respectives revisions i proves mèdiques, posteriorment esmorzaran conjuntament i saltaran a l’annex del Nou Estadi per realitzar el primer entrenament de la temporada. Aquesta primera setmana serà de dobles sessions de treball a Tarragona, fins que diumenge s’emprengui el viatge cap a Olot per iniciar l’stage que acabarà el dia 26.

Un inici de pretemporada amb un alt percentatge de plantilla encara per confeccionar, amb gran quantitat de jugadors joves i també amb un elevat nombre de futbolistes que no formaran part del que serà el grup definitiu.

Pel que fa a partits, de moment tan sols tres de confirmats. El debut serà a les mateixes terres gironines, el dissabte 26 davant el Peralada (19.30h). Els següents, al Nou Estadi davant Zaragoza (3 d’agost, 20.30h) i Girona (9 d’agost, 20h).

A més, al llarg d’aquest mateix dilluns la Federació farà públic el calendari de Segona Divisió B i es coneixeran ja els rivals amb qui el Nàstic començarà i tancarà la temporada, així com les dates de la resta de partits.

PUBLICITAT