Coneix els programes de PodcastCity 2

Des del passat 28 d’octubre la plataforma PodcastCity ha anat estrenant nous programes que van ser escollits en el procés de selecció en el qual es van rebre una seixantena de propostes d’espais radiofònics. De tots ells se’n van seleccionar una vintena que estan en antena, i d’altres que s’estrenaran en un futur pròxim.

Les temàtiques són variades i originals, i us convidem a conèixer, un per un, alguns dels programes que formen part de la família de PodcastCity.

La Veu de la Terra

Édel Martínez ens apropa una realitat que ens envolta. No cuidem el planeta, al contrari: l’estem duent al límit, i ja estem vivint les conseqüències del canvi climàtic. Si no fem res, el futur és negre. Per això l’Édel ens porta cada quinzena “La Veu de la Terra”, el programa ecologista de Podcast City.

Hi trobareu entrevistes amb experts, les últimes notícies relacionades amb el medi ambient, el canvi climàtic i la sostenibilitat, i també alguns consells per fer que la nostra vida vagi en sintonia amb el planeta. Perquè nosaltres som també part de la solució.

Cuaderno de Viaje

No us ha passat mai que, viatjant, us fascinen totes i cadascuna de les coses que veieu? Els costums, el menjar, els edificis… doncs d’aquests últims elements arquitectònics el presentador de “Cuarderno de Viaje” n’és un absolut enamorat.

Aquest podcast narra els recorreguts d’un estranger que va coneixent lloc de Catalunya en el seu temps lliure. Cròniques quotidianes que barregen allò històric, allò anecdòtic i les experiències en les visites d’un nou resident que s’enamora poc a poc d’un país i de les seves construccions.

¿A ti que te pica?

Sou curiosos? Sens dubte Juan Pablo Maligno ho és, i el seu podcast n’és una bona prova. La humilitat i les ganes de conèixer noves coses són dos conceptes que definirien ¿A ti que te pica?. En aquest programa no trobareu gent que ha guanyar un Òscar, ni un Grammy, ni un Pulitzer, ni una Pilota d’Or. Aquí hi parla gent normal i corrent, d’aquelles que et creues pel carrer i que van convertir una afició en alguna cosa més.

Juan Pablo parla amb tots ells en un programa on tot està permès. Música, teatre, videojocs… les motivacions són diverses, però el rerefons és el mateix: descobrir què fa moure a la gent, i com passar d’una simple afició a un altre nivell. 

Tuitaires Tarragonins

Són molts i sovint estan empipats. Fins fa poc ho demostraven per Twitter. Ara ho fan davant dels micròfons de PodcastCity. Els tuitaires tarragonins ja fa temps que han esdevingut una mena de “lobby” de pressió local a la xarxa, i ara, amb un micròfon obert, volen tractar diversos temes que afecten a la ciutat, d’actualitat social i política.

I no ho faran ells sols. També entrevisten diverses personalitats del món polític i empresarial local per donar explicacions amb total independència, rigor i, per què no, ganes de passar-ho bé. Mes a mes, els tuitaires deixen la seva empremta als estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT