#CorsiniTGN | Ball de Bastons, 365 anys / Nou Griu Petit

PUBLICITAT

Plaça Corsini P.136-T.02 (30/04/18) | Celebrem els 365 anys del Ball de Bastons de Tarragona i el 10 de l’A.V.V Arrabassada que estrenarà Griu Petit.

El Ball de Bastons de Tarragona compleix 365 anys, el més antic de tot l’estat, i s’ha proposat renovar el seu vestuari recuperant la vestimenta original. La seva presidenta, Lidia Gil i el tresorer Kevin Acuña ens expliquen que és una necessitat per l’antiguitat de l’actual roba i els bastons. Per aconseguir-ho tenen en marxa una campanya de micromecenatge a verkami.

Per la seva part, l’Associació de Veïns de la Vall de l’Arrabassada compleix 10 anys com una de les més noves. Àlex Grau, vicepresident d’aquest barri de població jove i familiar, ens explica que l’Escola Arrabassada ha estat un dels reclams més importants, així com el carril bici, en tots dos casos ja en marxa. D’altra banda, aquesta entitat veïnal que impulsa el Griu de Tarragona ja té en construcció la versió infantil de la peça de foc que, tot i que estarà enllestida aquest estiu, es preveu poder estrenar de cara al 2018 junt a la vestimenta i pirotècnia de la nova colla petita.

PUBLICITAT