#CorsiniTGN | Cerca de voluntaris com a mentors i referents de joves en risc d’exclusió

PUBLICITAT

Des de l’Associació Quilòmetre Zero, Sandra Sánchez i Aurora Pérez, ens parlen aquesta setmana dels projectes de mentoria GrowUp i Referents per als que inicien cerca de voluntaris.

Grow up és un projecte de mentoria social i d’acompanyament i suport amb joves procedents de diferents realitats socials i culturals pel seu creixement personal i com elements de cohesió durant el canvi d’etapa educativa, potenciant els seus propis interessos i aficions. Necessiten voluntaris joves amb aficions i/o activitats esportives, artístiques, culturals, etc, amb interès en compartir el seu temps amb els joves del projecte.

El Projecte Referents, a través de la mentoria,  acompanya i ofereix suport al col·lectiu de joves ex tutelats i/o en risc d’exclusió que han d’emprendre la seva vida adulta, un cop surten dels centres. El projecte ofereix als joves una persona voluntària (mentor/a) que actua com a adult de referència. Es cerquen voluntaris majors de 30 anys amb ganes de col·laborar en el projecte i amb interès en compartir el seu temps i facilitar suport als jovents dels projecte.

PUBLICITAT