#CorsiniTGN | La importància de protegir-se del sol des de la infància

Dolors Andreu, del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, ens parla de la importància de protegir-se del sol des de petits, donat que la pell té memòria, i per aquest motiu s’imparteixen tallers a una vintena d’escoles tarragonines entre un miler d’infants de 5è de primària de la ciutat per conscienciar-los pedagògicament d’aquesta necessitat.

Andreu assenyala com objectiu la prevenció de taques, càncers de pell i envelliment, cada cop més freqüent, i per tant la protecció és important no només quan anem a la platja sinó també en el dia a dia on de vegades estem exposats als raigs solars i no som conscients. D’altra banda recalca que cal mirar bé els envasos de les cremes solars i la informació que aporten, així com deixar-se guiar pels farmacèutics per disposar del que sigui més adequat a la seva pell.

En aquest sentit, aquest dimecres des del COFT també ofereixen una carpa informativa des de les 10h del matí a les 19h de la tarda a l’entrada del Mercat pel carrer Colom en el marc de la campanya ‘Abril, mes de la salut’.

PUBLICITAT