#CorsiniTGN | Nutricionisme: plats prohibits?, en la dosi està el verí!

PUBLICITAT

El nostre nutricionista professional Guillermo Mena ens parla aquesta setmana, en la secció de nutricionisme, alimentació i bons hàbits, d’aquells plats que de vegades prohibim o allunyem de la nostra dieta i que no és necessari ja que tal com defensa “en la dosi està el verí”.

La paella, els estofats, sofregits i fritures, la truita de patates, les salses… per exemple es poden consumir però amb moderació, modificant alguns aliments o el mode de cocció.

El gaspatxo per exemple es pot fer amb cogombre sense tomàquet ni pa, les salses es poden consumir però és important fer-les de forma casera, la fritura pot consumir-se un cop a la setmana i sense que l’oli es cremi…

Ah, i molt important evitar aliments precuinats i preparats que es compren i contenen molts additius.

Recepta d’una bona truita de patates sana:

Mena recomana el següent: es tallen les patates i la ceba tot ben fi, es posa al microones amb una mica d’oli per potxar-ho, s’afegeixin els ous crus, es remena, es passa a la paella, volta i volta per agafar consistència i dorar-la per fora, i llesta! D’aquesta manera evitem tot l’allau d’oli i baixar les calories sense perdre bon gust.

 

PUBLICITAT