#CorsiniTGN | Els Reis del #CarnavalTGN 2018 reclamen major inversió i projecció exterior

Plaça Corsini P.79-T.02 (02/02/18) | Dediquem aquesta setmana prèvia al Carnaval 2018 de Tarragona a recollir les impressions del Rei Carnestoltes i la Reïna Concubina d’enguany, l’Hèctor López i la Yulán Serrano, de les comparses Sinhus Sport i Colours Fantasy així com amb els seus directors Paco Fiori i Òscar Urgel que ens fan balanç de la passada edició, les temàtiques i la victòria aconseguida.

Hèctor López, de 22 anys, forma part de l’acadèmia de ball de Sinhus Sport i actualment s’està professionalitzant encara més. Segons el Rei Carnestoltes del 2018 encara cal apostar i projectar més pel carnaval tarragoní cap a l’exterior, arreu de Catalunya i que es conegui encara més.

Yulán Serrano, de 29 anys, forma part de Colours Fantasy des dels inicis ara fa 15 anys com una de les impulsores i és també la coreògrafa. Van ser els propis membres de la seva comparsa qui van aclamar el seu nom quan van quedar en 2ª posició a la passada edició apostant així per ella com a Concubina d’enguany, tota una satisfacció personal, explica. La Reina Concubina del 2018 reclama més ajudes i en aquest sentit celebra que s’hagin recuperat els premis econòmics a les comparses per ajudar a fer front a la gran despesa que tenen.

PUBLICITAT