#CorsiniTGN | Tallers pares-fills / Feria d’Abril a Bonavista amb casetes

Plaça Corsini P.133-T.02 (25/04/18) | Us parlem d’uns tallers per enfortir el vincle pares-fills, i de la recuperació del format casetes a la Feria d’Abril de Bonavista.

’10 maneres d’estar amb els meus fills’ s’anomena una nova iniciativa en forma de tallers a nou centres educatius amb pares i mares per millorar la comunicació i temps que passen amb els fills. Es tracta d’un projecte del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) de l’Ajuntament de Tarragona, amb col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i la Cooperativa Combinats. Per parlar-nos hem convidat a Jordi Collado, director de l’àrea social de Combinats i Montse Alegret, responsable del Pla Educatiu d’Entorn a Tarragona. Tots dos expliquen que és important enfortir els vincles familiars i que serveix com a prevenció a problemes juvenils com les addiccions, la conducta, etc.

D’altra banda, Charo García, presidenta de la Casa d’Andalusia de Tarragona, ens visita amb motiu del 40è aniversari de l’entitat i la nova edició de la Feria d’Abril 2018 de Bonavista. L’esdeveniment arriba aquest divendres recuperant el format original amb casetes, després d’anys reclamant-ho des que al 2012 per motius econòmics i per mantenir la fira es va muntar una gran carpa única.

PUBLICITAT