Creu Roja obrirà nova seu al Barri del Port

El Barri del Port espera inaugura una seu de la Creu Roja de Tarragona a finals d’any. Segons havia avançat el Blog del Barri del Port al maig del passat any, des de l’entitat tenen previst instal·lar-se a la cantonada del carrer Smith i Plaça dels Infants.

Obres als baixos on anirà ubicada la seu de proximitat de Creu Roja Tarragona al Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Les obres estaven previstes que acabessin durant el mes de setembre però la crisi sanitària va paral·litzar un projecte molt necessari pels veïns del barri ja que la seu de l’Avinguda Roma no sempre és accessible per a tothom, tot i que aquesta seguirà en marxa donant el mateix servei, segons confirma el Blog del Barri del Port.

Aquest nou centre a més de donar servei i ajuts a la gent gran i a les famílies més desfavorides també servirà com un  punt d’atenció per al voluntariat en el qual també s’impulsaran programes d’inclusió per nens i nenes amb famílies que tinguin problemes socioeconòmics.

Des de Creu Roja Tarragona valoren poder col·laborar amb els veïns per treballar conjuntament i impulsar campanyes solidàries. 

PUBLICITAT