Cristina Medina, Nines de LQSA, aterra a Tarragona amb ‘Lunátika’

Coneguda amb el paper de Nines a la sèrie ‘La que se avecina’, l’actriu Cristina Medina aterra avui a les 20:30h i demà a 18:30h i 20:30h a la Sala Trono de Tarragona amb l’espectacle ‘Lunátika’ i ens ha dedicat un instant per parar-li al magazine Carrer Major.

Dirigit per ella mateixa com a creadora, guionista, dramaturga i intèrpret del monòleg ‘Lunátika’ té els riures asegurats.

Sinopsi: Mary Lonly ha rebut una oferta laboral que no ha pogut rebutjar -perquè no tenia una altra-. De la nit al dia, i després d’un breu curs de formació a Houston -“província de Castelló”- s’embarca en una solitària expedició a la Lluna. Poc després de l’allunatge, en definitiva, que arribés, descobreix que els seus caps no li han explicat tota la veritat sobre la peculiar missió que ha de dur a terme (Cañaveral). Però Mary Lonly no s’acovardeix i s’agafa al seu treball com a un “clavo ardiente” decidida a tornar a la Terra com una astronauta top … perquè Mary Lonly té “més moral que un manco en una partida de billar”.

PUBLICITAT