Desarticulat un grup criminal dedicat al tràfic de marihuana al Catllar

Els Mossos desarticulen un grup criminal d’origen serbi dedicat al tràfic i cultiu de marihuana al Catllar. Els agents van detenir el passat 20 d’agost al municipi del tarragonès un home de 37 anys, de nacionalitat alemanya i passaport italià i una dona de 30 anys de nacionalitat sèrbia, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Els treballs d’investigació, els quals es van iniciar fa uns mesos, es van centrar en un habitatge tipus unifamiliar d’alt nivell ubicat en un carrer de la urbanització Parc de Llevant del Catllar. Finalment, es va confirmar l’existència d’una plantació interior de marihuana al pàrquing de la casa.

En aquest punt es van intervenir 1.000 plantes de marihuana i diversos quilos de cabdells secs així com diners en efectiu, telèfons mòbils i diversos aparells electrònics.

A banda de desarticular aquest punt de venda de droga vinculat a una potent organització criminal d’origen serbi, es va tallar el subministrament elèctric des d’on es feia la defraudació de fluid elèctric i es va tancar la casa que ocupaven en règim de lloguer. 

Està previst que els dos detinguts passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, i els investigadors no descarten noves detencions en els propers dies.

PUBLICITAT