Desarticulen una banda de tràfic internacional de marihuana a Tarragona

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització dedicada al tràfic internacional de marihuana que operava des de les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

En total i després de l’operació policial hi ha 31 detinguts i 5 investigats més. La Guardia Civil ha desmantellat 12 plantacions que comptaven amb 12.600 plantes i 190 quilos de marihuana processada.

La investigació va començar al juliol del 2019, quan la Guàrdia Civil va descobrir una organització liderada per una dona sèrbia i la seva parella que llogaven i ocupaven xalets situats en zones residencials i aïllades de les demarcacions de Barcelona i Tarragona una xarxa de narcotràfic que dirigien des de Valls. ‘han fet 19 registres en habitatges d’Olivella, Canyelles, Sant Pol de Mar, Valls, Pla de Manlleu, Torredembarra, Tortosa, Cabra del Camp i Segur de Calafell.

L’operació policial s’ha fet conjuntament amb la policia sèrbia. Els detinguts són de nacionalitat sèrbia, espanyola, bosniana, britànica i croatai se’ls atribueixen els delictes de tràfic de drogues, pertinença a organització criminal i defraudació de fluid elèctric

PUBLICITAT