Desmantellada una trama dedicada al lloguer fraudulent d’apartaments vacacionals a Tarragona

PUBLICITAT

La Policia Nacional ha desmantellat a Tarragona una trama dedicada al lloguer fraudulent d’apartaments de vacances al territori. Han estat detingudes dues persones, de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors del delicte i que haurien aconseguit estafar 7.051 euros a les seves víctimes.

L’operació policial es va iniciar quan els agents van tenir coneixement d’una sèrie de denúncies tramitades en diferents localitats de l’estat en què s’informava de l’engany sofert en el moment de llogar habitatges vacacionals a ubicacions privilegiades de la costa tarragonina, entre d’altres.

S’oferien, a través d’Internet, allotjaments de vacances que en realitat no estaven disponibles o no existien. Els apartaments eren oferts en pàgines Web especialitzades. Els interessats havien d’ingressar anticipadament a uns comptes bancaris una paga i senyal de l’arrendament, i un cop duta a terme la transferència el contacte es bloquejava i els estafadors desapareixien.

L’operació ha estat desenvolupada per agents de la UDEF dependent de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Comissaria Provincial de Tarragona.

PUBLICITAT