Detingut un home circulant begut i sense carnet

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona van detenir ahir un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia, conduir sota els efectes de l’alcohol i conduir sense permís per pèrdua de punts.

Els fets van tenir lloc quan una patrulla de trànsit va observar una motocicleta amb dos ocupants que circulava per l’A7, a l’altura de Tarragona, amb una maleta de viatge sobre el dipòsit del vehicle. Davant d’aquest fet, que prohibeix el reglament de circulació, els agents van situar-se en paral·lel al vehicle per donar-li l’alto.

El conductor, en veure la patrulla va accelerar el vehicle i va fugir obligant a altres usuaris a fer frenades i maniobres d’emergència per no topar amb ell. Tot seguit, el vehicle va sortir de l’autovia i va accedir a la Pobla de Mafumet.

Gràcies a l’avís d’un ciutadà, els mossos van localitzar la motocicleta, i també a l’home, van comprovar que l’individu, que presentava símptomes d’estar sota els efectes d’alguna substància, no disposava del permís de conduir tipus A per a motocicletes i, a més, tenia vigent fins a l’octubre d’enguany una pèrdua del permís per haver-se quedat sense cap punt al carnet.

Per tot plegat els mossos van detenir l’home i el van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona ahir dimarts.

PUBLICITAT