Un detingut com a autor de presumpte delicte contra el patrimoni

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 42 anys, veí de Reus, com a autor d’un presumpte delicte contra el patrimoni.

Els fets van passar aquest diumenge al vespre, al voltant de les 20.30 h, quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís que s’estava produint una baralla a la Via Augusta, a la parada de bus de l’EMT de la Platja de l’Arrabassada. Dues patrulles es van desplaçar a la zona.

D’acord amb els testimonis, una senyora que viatjava a l’autobús va recriminar a un altre usuari del vehicle l’alt volum al qual tenia la música.  Aquesta persona va reaccionar agressivament, donant cops a l’interior de l’autobús i, quan va baixar a la parada mencionada, va llençar una pedra de grans dimensions contra una finestra del vehicle i va trencar el vidre. Com a conseqüència d’aquest impacte, el conductor i la dona que l’havia recriminat (veïna de Tarragona) van resultar lesionats lleument amb talls a les cames.

Un altre passatger de l’autobús va baixar per intentar retenir l’autor dels fets mentre arribava la Guàrdia Urbana però va resultar lesionat per l’agressió patida i l’autor va fugir. Aquesta persona lesionada va ser traslladada a l’hospital i en aquests moments encara no es disposa informació sobre el seu estat.

Posteriorment la Guàrdia Urbana va poder detenir el presumpte autor de les agressions a les 20.45 h al carrer Joan Fuster. L’Empresa Municipal de Transports xifra en 800 € els danys patits pel vehicle.

PUBLICITAT